Αυγά μιμόζα

από | Μάι 10, 2015 | 0 Σχόλια

Έχεις αυγά πολλά και αναζητείς εύκολη αλλά ιδιαίτερη σε γεύση έτσι ώστε να συνοδεύσει ως ορεκτικό ή συνοδευτικό το τραπέζι που θα κάνεις;

Αυγά μιμόζα

Ingredients
  

  • αυγά
  • αγγουράκι τουρσί
  • μαγιονέζα
  • αλάτι
  • πιπέρι

Notes

Αφού βράσουμε τα αυγά έτσι ώστε να είναι σφιχτά αλλά όχι να πρασινίσουν, βάζουμε τους κρόκους τους σε ένα μπολ, προσθέτουμε ψιλοκομμένο το τουρσί και την μαγιονέζα. Οι ποσότητες των υλικών είναι θα έλεγα κατά επιλογή. Γενικότερα όσο λιγότερη μαγιονέζα τόσο το καλύτερο. Ανακατεύουμε καλά και με χωνί ζαχαροπλαστικής γεμίζουμε πίσω τα ασπράδια που ως βαρκούλες περιμένουν το γέμισμα τους.
Αυτό ήταν!

Για την Συνταγή

Δείτε επίσης

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι. 1 κομμάτι ψάρι φιλέτο Πέρκα ή για πιο οικονομικό Παγκάσιους ή και Γλώσσα, που είναι όλα χωρίς κόκκαλα. Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι 500 γρ Πέρκα (φρέσκια)500 γρ πατάτα(ες)1 κρεμμύδι (ξερό)100 γρ πορτοκάλι (χυμός)½ λεμόνι (χυμός)1 κτγ...

Διαβάστε Περισσότερα
Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Απίθανη Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI, ευκολη στην παρασκευή και νοστιμότατη. Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI 150 γρ μαγιονέζα (ελαφριά)1 κτσ λεμόνι (χυμός)1 κτσ ελαιόλαδο1 κτγ πιπέρι (μαύρο)150 γρ καρότο (κομμένο σε λεπτές λωρίδες)500 γρ σουρίμι (κομμένο σε λεπτές...

Διαβάστε Περισσότερα

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recipe Rating




συστατικα για μαγειρεμα

Συνδιαστικη Αναζητηση

  • Κατηγορίες

  • Περιστάσεις