Έχεις αυγά πολλά και αναζητείς εύκολη αλλά ιδιαίτερη σε γεύση έτσι ώστε να συνοδεύσει ως ορεκτικό ή συνοδευτικό το τραπέζι που θα κάνεις;

Υλικά

  • Αυγά
  • Αγγουράκι Τουρσί
  • Μαγιονέζα
  • Αλάτι, Πιπέρι

Αφού βράσουμε τα αυγά έτσι ώστε να είναι σφιχτά αλλά όχι να πρασινίσουν, βάζουμε τους κρόκους τους σε ένα μπολ, προσθέτουμε ψιλοκομμένο το τουρσί και την μαγιονέζα. Οι ποσότητες των υλικών είναι θα έλεγα κατά επιλογή. Γενικότερα όσο λιγότερη μαγιονέζα τόσο το καλύτερο. Ανακατεύουμε καλά και με χωνί ζαχαροπλαστικής γεμίζουμε πίσω τα ασπράδια που ως βαρκούλες περιμένουν το γέμισμα τους.

Αυτό ήταν!

Για την Συνταγή