Αυγοσαλάτα του πειρατή

από | Οκτ 24, 2018 | 0 Σχόλια

Συστατικά: Αβοκάντο, Αυγά, Σέλερι

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα γεύση για εναλλακτική αυγοσαλάτα, για το πρωινό ή και για συνοδευτικό που σίγουρα θα εκπλήξει η δροσερή της χροιά.

Αυγοσαλάτα του πειρατή

Ingredients
  

  • 6 αυγά καλοβρασμένα
  • 2 κ.γ. μαγιονέζα
  • 1 αβοκάντο ψιλοκομμένο
  • 1-2 κ.γ. ξινό (όπως αρέσει)
  • 1 κ.γ. σκόρδο σκόνη
  • 1/2 κ.γ. πιπέρι καγιέν
  • χυμό από μισό λεμόνι
  • 2 σέλερι ψιλοκομμένα
  • 2 φρέσκα κρεμμύδια (προαιρετικό) ψιλοκομμένα
  • φέτες από πολύσπορο ψωμί φρυγανισμένες

Notes

Σε ένα πλαστικό μπολ αναμιγνύετε όλα τα υλικά μα δεν τα πολτοποιείτε. Συνοδεύει και αναστατώνει τον ουρανίσκο με μια αίσθηση δροσιάς και απόλαυσης. Μπορεί να αποτελέσει γέμιση για σάντουιτς ή και επικάλυψη ψωμιού. Σε όποια χρήση με ψωμί προτείνω να είναι φρυγανισμένο πολύσπορο, ολικής ή όποια άλλο μαύρο επιθυμείτε. Ιδανικό για πρωινό μα και για το σχολείο όπου με μια φέτα ψωμιού (στην μέση διπλωμένη, εύκολα δημιουργείς γευστική φωλιά του πειρατή. Έτσι την ονόμασα και το παιδί κέρναγε και τους φίλους του!

Για την Συνταγή

Δείτε επίσης

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι. 1 κομμάτι ψάρι φιλέτο Πέρκα ή για πιο οικονομικό Παγκάσιους ή και Γλώσσα, που είναι όλα χωρίς κόκκαλα. Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι 500 γρ Πέρκα (φρέσκια)500 γρ πατάτα(ες)1 κρεμμύδι (ξερό)100 γρ πορτοκάλι (χυμός)½ λεμόνι (χυμός)1 κτγ...

Διαβάστε Περισσότερα
Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Απίθανη Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI, ευκολη στην παρασκευή και νοστιμότατη. Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI 150 γρ μαγιονέζα (ελαφριά)1 κτσ λεμόνι (χυμός)1 κτσ ελαιόλαδο1 κτγ πιπέρι (μαύρο)150 γρ καρότο (κομμένο σε λεπτές λωρίδες)500 γρ σουρίμι (κομμένο σε λεπτές...

Διαβάστε Περισσότερα

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recipe Rating




συστατικα για μαγειρεμα

Συνδιαστικη Αναζητηση

  • Κατηγορίες

  • Περιστάσεις