Φωλιά σολομού στον φούρνο με εσπεριδοειδή

από | Σεπ 13, 2018 | 0 Σχόλια

Κατηγορίες: Vegeterian, Κυρίως
Συστατικά: Σολομός, Ψαρικά

Πανεύκολα, ταχύτατα και πιο ελαφρύ σολομό, νομίζω δεν υπάρχει. Φιλέτο σολομού τυλιγμένο σε χαρτί ψησίματος και σε 20 λεπτά έχεις έτοιμο γεύμα. Αν πάλι για τραπέζι φίλων, τότε πολλά φιλέτα, πολλές φωλιές και ασχολήσου με ορεκτικά, συνοδευτικά και σαλάτες. Ο σολομός θα ετοιμασθεί μόνος του!

Φωλιά σολομού στον φούρνο με εσπεριδοειδή

Ingredients
  

  • Φιλέτο Σολομού
  • φέτες από ροζ γκρέιπφρουτ ή πορτοκάλι ή και λεμόνι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • τζίντζερ
  • σκόρδο

Notes

Σε χαρτί ψησίματος που με πινέλο το έχεις αλείψει με λάδι, φωλιάζεις τον σολομό, αλατοπιπερώνεις, τρίβεις αρκετό τζίτζερ και συμπληρώνεις λιωμένο σκόρδο. Προθερμαίνεις τον φούρνο στους 180 C και βάζεις σε ταψί βάζεις την φωλιά σολομού να ψηθεί για 20 λεπτά (όχι παραπάνω). Σερβίρεται και με την φωλιά χαρτιού ή και χωρίς.

Για την Συνταγή

  • Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 13/09/18
  • Αρχική ιδέα: Ήταν με λεμόνι από την Ελιζ 

Δείτε επίσης

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι. 1 κομμάτι ψάρι φιλέτο Πέρκα ή για πιο οικονομικό Παγκάσιους ή και Γλώσσα, που είναι όλα χωρίς κόκκαλα. Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι 500 γρ Πέρκα (φρέσκια)500 γρ πατάτα(ες)1 κρεμμύδι (ξερό)100 γρ πορτοκάλι (χυμός)½ λεμόνι (χυμός)1 κτγ...

Διαβάστε Περισσότερα
Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Απίθανη Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI, ευκολη στην παρασκευή και νοστιμότατη. Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI 150 γρ μαγιονέζα (ελαφριά)1 κτσ λεμόνι (χυμός)1 κτσ ελαιόλαδο1 κτγ πιπέρι (μαύρο)150 γρ καρότο (κομμένο σε λεπτές λωρίδες)500 γρ σουρίμι (κομμένο σε λεπτές...

Διαβάστε Περισσότερα

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recipe Rating




συστατικα για μαγειρεμα

Συνδιαστικη Αναζητηση

  • Κατηγορίες

  • Περιστάσεις