Καπνιστός Σολομός με χυμό ροδιού

από | Ιαν 3, 2012 | 0 Σχόλια

Συστατικά: Ρόδι, Σολομός, Ψαρικά

Καπνιστός Σολομός με χυμό ροδιού που εκπλήσσει και πρωτοτυπεί από την ευκολία προετοιμασίας του.

Καπνιστός Σολομός με χυμό ροδιού

Ingredients
  

  • 300 γρ. σολομός καπνιστός
  • 1 ρόδι
  • 1 λεμόνι
  • 2 κουταλιές λάδι
  • αλάτι
  • πιπέρι

Notes

Χωρίστε στα δύο το ρόδι, το ένα μέρος το κάνετε χυμό και το άλλο μέρος το κρατάτε. Προσθέστε στον χυμό του ροδιού, μισό λεμόνι ή και παραπάνω (δοκιμάζετε), αλάτι και πιπέρι και ανακατεύετε. Ξεχωρίστε και κόψτε σε κομμάτια τον σολομό. Απλώστε τον στο επιθυμητό πιάτο σερβιρίσματος και προσθέστε τον χυμό. Από πάνω μοιράστε το υπόλοιπο ρόδι, προσθέστε πιπέρι αν θέλετε και αφήστε το λίγο να μαριναριστεί πριν το σερβίρεται. Προσοχή φροντίστε όλα τα μέρη του σολομού να πάρουν από τον χυμό.

Για την Συνταγή

  • Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 03/01/12
  • Αρχική ιδέα: Από το βιβλίο μαγειρικής: La Cucina del Mare

Δείτε επίσης

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι. 1 κομμάτι ψάρι φιλέτο Πέρκα ή για πιο οικονομικό Παγκάσιους ή και Γλώσσα, που είναι όλα χωρίς κόκκαλα. Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι 500 γρ Πέρκα (φρέσκια)500 γρ πατάτα(ες)1 κρεμμύδι (ξερό)100 γρ πορτοκάλι (χυμός)½ λεμόνι (χυμός)1 κτγ...

Διαβάστε Περισσότερα
Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Απίθανη Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI, ευκολη στην παρασκευή και νοστιμότατη. Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI 150 γρ μαγιονέζα (ελαφριά)1 κτσ λεμόνι (χυμός)1 κτσ ελαιόλαδο1 κτγ πιπέρι (μαύρο)150 γρ καρότο (κομμένο σε λεπτές λωρίδες)500 γρ σουρίμι (κομμένο σε λεπτές...

Διαβάστε Περισσότερα

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recipe Rating




συστατικα για μαγειρεμα

Συνδιαστικη Αναζητηση

  • Κατηγορίες

  • Περιστάσεις