Μαλφαντίνες με ντοματίνια

από | Απρ 26, 2016 | 0 Σχόλια

Περιστάσεις: Βραδυνό, Μεσημεριανό

Μαλφαντίνες με ντοματίνια στο τηγάνι.

Μαλφαντίνες με ντοματίνια

Ingredients
  

  • 500 γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 500 γρ. μαλφατίνες
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 1 πιπεριά τσίλι ψιλοκομμένη
  • 1/3 της κούπας ελαιόλαδο έξτρα παρθένο
  • αλάτι
  • μείγμα πιπεριών φρεσκοτριμμένο

Notes

Σε αντικολλητικό τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, βάζουμε το λάδι και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε το τσίλι για 1 λεπτό, στη συνέχεια τα ντοματίνια και σοτάρουμε για 5 λεπτά. Ρίχνουμε το σκόρδο, σοτάρουμε για άλλα 2 λεπτά, αλάτι και πιπέρι.
Σε νερό που βράζει ρίχνουμε μια κουταλιά της σούπας αλάτι και στη συνέχεια τα μακαρόνια. Τα βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου, τα σουρώνουμε, τα ρίχνουμε αμέσως μέσα στη σάλτσα, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.

Για την Συνταγή

Δείτε επίσης

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι. 1 κομμάτι ψάρι φιλέτο Πέρκα ή για πιο οικονομικό Παγκάσιους ή και Γλώσσα, που είναι όλα χωρίς κόκκαλα. Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι 500 γρ Πέρκα (φρέσκια)500 γρ πατάτα(ες)1 κρεμμύδι (ξερό)100 γρ πορτοκάλι (χυμός)½ λεμόνι (χυμός)1 κτγ...

Διαβάστε Περισσότερα
Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Απίθανη Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI, ευκολη στην παρασκευή και νοστιμότατη. Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI 150 γρ μαγιονέζα (ελαφριά)1 κτσ λεμόνι (χυμός)1 κτσ ελαιόλαδο1 κτγ πιπέρι (μαύρο)150 γρ καρότο (κομμένο σε λεπτές λωρίδες)500 γρ σουρίμι (κομμένο σε λεπτές...

Διαβάστε Περισσότερα

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recipe Rating




συστατικα για μαγειρεμα

Συνδιαστικη Αναζητηση

  • Κατηγορίες

  • Περιστάσεις