Μαλφαντίνες με ντοματίνια στο τηγάνι.

Υλικά για 4 μερίδες:

  • 500γρ ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 500γρ μαλφαντίνες
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 1 πιπεριά τσίλι ψιλοκομμένη
  • 1/3 της κούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο μείγμα πιπεριών

Οδηγίες Συνταγής:

Σε αντικολλητικό τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, βάζουμε το λάδι και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε το τσίλι για 1 λεπτό, στη συνέχεια τα ντοματίνια και σοτάρουμε για 5 λεπτά. Ρίχνουμε το σκόρδο, σοτάρουμε για άλλα 2 λεπτά, αλάτι και πιπέρι.

Σε νερό που βράζει ρίχνουμε μια κουταλιά της σούπας αλάτι και στη συνέχεια τα μακαρόνια. Τα βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου, τα σουρώνουμε, τα ρίχνουμε αμέσως μέσα στη σάλτσα, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.

Για την Συνταγή