Τα τηγανητά ψάρια όπως αθερίνα, γαύρος είναι από τα αγαπημένα μου πιάτα. Στην ανάγκη μου για εναλλακτική εκδοχή, δοκίμασα το ντιπ γιαουρτιού με μουστάρδα που πραγματικά διαφοροποίησε κατά πολύ τον τόπο που τα έτρωγα μέχρι και σήμερα.

Υλικά (Για μισό κιλό ψάρια)

  • Γιαούρτι 300γρ.
  • Μουστάρδα Dizon, 1 κουταλιά σούπας
  • Μια χούφτα ψιλοκομμένο άνηθο
  • Λάδι μια κουταλιά σούπας
  • Αλάτι, Πιπέρι, Σκόρδο

Οδηγίες Συνταγής

Σε ένα μπολ προσθέσεις όλα τα υλικά και ανακατεύεις καλά. Δοκιμάζοντας και ανάλογα με την προσωπική σου προτίμηση προσθέτεις αλάτι, πιπέρι, σκόρδο και λάδι.

Σκεπασμένο το μπολ διατηρείται στο ψυγείο.

Για την Συνταγή

  • Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 16/09/18
  • Αρχική ιδέα: Μίξη από παραπλήσιες συνταγές που βρήκα στο διαδίκτυο