Ομελέτα με μανιτάρια πλευρώτους για ένα απολαυστικό πρωινό, για συνοδευτικό ή και για γέμιση σε σάντουιτς.

Υλικά για 4 μερίδες:

  • 4 Αυγά
  • Μανιτάρια πλευρώτους όσα θέλετε
  • Μισή κούπα τριμμένη παρμεζάνα
  • Μια κουταλιά γάλα
  • 1 κουταλιά ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες Συνταγής:

Σε μια κούπα βάζουμε τα αυγά, την παρμεζάνα, το γάλα και το πιπέρι και χτυπάμε καλά.

Κόβουμε τα μανιτάρια σε λωρίδες, ψιλοκόβουμε το σκόρδο και τα τσιγαριζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι ενώ τα αλατοπιπερώνουμε καλά. Συμπληρώνουμε το μείγμα, σκεπάζουμε και χαμηλώνουμε την φωτιά. Μετά από δυο λεπτά γυρνάμε την ομελέτα από την άλλη πλευρά για να ψηθεί.

Για την Συνταγή

  • Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 26/01/16