Ομελέτα με Μανιτάρια Πλευρώτους

από | Ιαν 26, 2016 | 0 Σχόλια

Συστατικά: Αυγά, Μανιτάρια
Περιστάσεις: Πρωινό

Ομελέτα με μανιτάρια πλευρώτους για ένα απολαυστικό πρωινό, για συνοδευτικό ή και για γέμιση σε σάντουιτς.

Ομελέτα με Μανιτάρια Πλευρώτους

Ingredients
  

  • 4 αυγά
  • μανιτάρια Πλευρώτους (όσα θέλετε)
  • 1/2 κούπα παρμεζάνα τριμμένη
  • 1 κ.σ. γάλα
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Notes

Σε μια κούπα βάζουμε τα αυγά, την παρμεζάνα, το γάλα και το πιπέρι και χτυπάμε καλά.
Κόβουμε τα μανιτάρια σε λωρίδες, ψιλοκόβουμε το σκόρδο και τα τσιγαριζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι ενώ τα αλατοπιπερώνουμε καλά. Συμπληρώνουμε το μείγμα, σκεπάζουμε και χαμηλώνουμε την φωτιά. Μετά από δυο λεπτά γυρνάμε την ομελέτα από την άλλη πλευρά για να ψηθεί.

Για την Συνταγή

  • Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 26/01/16

Δείτε επίσης

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι. 1 κομμάτι ψάρι φιλέτο Πέρκα ή για πιο οικονομικό Παγκάσιους ή και Γλώσσα, που είναι όλα χωρίς κόκκαλα. Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι 500 γρ Πέρκα (φρέσκια)500 γρ πατάτα(ες)1 κρεμμύδι (ξερό)100 γρ πορτοκάλι (χυμός)½ λεμόνι (χυμός)1 κτγ...

Διαβάστε Περισσότερα
Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Απίθανη Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI, ευκολη στην παρασκευή και νοστιμότατη. Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI 150 γρ μαγιονέζα (ελαφριά)1 κτσ λεμόνι (χυμός)1 κτσ ελαιόλαδο1 κτγ πιπέρι (μαύρο)150 γρ καρότο (κομμένο σε λεπτές λωρίδες)500 γρ σουρίμι (κομμένο σε λεπτές...

Διαβάστε Περισσότερα

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recipe Rating




συστατικα για μαγειρεμα

Συνδιαστικη Αναζητηση

  • Κατηγορίες

  • Περιστάσεις