Ομελέτα με πράσα για ένα απολαυστικό πρωινό.

Υλικά για 4 μερίδες:

  • 4 Αυγά
  • 2 Πράσα
  • Μισή κούπα τριμμένη παρμεζάνα
  • Λίγο φρέσκο τζίντζερ
  • Μια κουταλιά σούπας γάλα
  • 1 κουταλιά ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες Συνταγής:

Σε μικρό μπολάκι βάζουμε τα αυγά, την παρμεζάνα, το γάλα και το πιπέρι και χτυπάμε καλά.

Ψιλοκόβουμε τα πράσα και το τζίντζερ και τα βάζουμε να τσιγαριστούν σε αντικολλητικό τηγάνι. Τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε μέχρι να μαλακώσουν. Συμπληρώνουμε το μείγμα, σκεπάζουμε και χαμηλώνουμε την φωτιά. Μετά από δυο λεπτά γυρνάμε την ομελέτα από την άλλη πλευρά για να ψηθεί.

Για την Συνταγή

  • Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 14/04/16