Παξιμάδια με πάστα ελιάς και κατίκι

από | Νοέ 3, 2016 | 0 Σχόλια

Κατηγορίες: Vegeterian, Ορεκτικά
Συστατικά: Ελιές, Κατίκι

Πανεύκολο παξιμάδακι, όταν δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική για να χορτάσεις.

Παξιμάδια με πάστα ελιάς και κατίκι

Ingredients
  

  • 200 γρ. κατίκι
  • 20 ml ελαιόλαδο
  • 1/2 σκελίδα σκόρδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • άνηθος ψιλοκομμένος
  • δυόσμος ψιλοκομμένος
  • 50 γρ. πάστα ελιάς
  • 4 παξιμάδια ή φέτες ψωμιού

Notes

Ανακατεύουμε το κατίκι με όλα τα υλικά μαζί εκτός από την πάστα ελιάς. Βρέχουμε τα παξιμάδια και μετά τα αλείφουμε με την πάστα ελιάς και από πάνω το μείγμα από κατίκι.

Για την Συνταγή

Δείτε επίσης

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι. 1 κομμάτι ψάρι φιλέτο Πέρκα ή για πιο οικονομικό Παγκάσιους ή και Γλώσσα, που είναι όλα χωρίς κόκκαλα. Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι 500 γρ Πέρκα (φρέσκια)500 γρ πατάτα(ες)1 κρεμμύδι (ξερό)100 γρ πορτοκάλι (χυμός)½ λεμόνι (χυμός)1 κτγ...

Διαβάστε Περισσότερα
Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Απίθανη Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI, ευκολη στην παρασκευή και νοστιμότατη. Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI 150 γρ μαγιονέζα (ελαφριά)1 κτσ λεμόνι (χυμός)1 κτσ ελαιόλαδο1 κτγ πιπέρι (μαύρο)150 γρ καρότο (κομμένο σε λεπτές λωρίδες)500 γρ σουρίμι (κομμένο σε λεπτές...

Διαβάστε Περισσότερα

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recipe Rating




συστατικα για μαγειρεμα

Συνδιαστικη Αναζητηση

  • Κατηγορίες

  • Περιστάσεις