Πράσινο Περουβιανό ρύζι

από | Μαρ 25, 2017 | 0 Σχόλια

Πράσινο Περουβιανό ρύζι με κόλιανδρο, γρήγορο εύκολο και πρωτότυπο.

Πράσινο Περουβιανό ρύζι

Ingredients
  

  • 60 γρ. κόλιανδρος φρέσκος
  • 1,5 κούπα του τσαγιού νερό
  • 1-2 φέτες μπέικον
  • 1 καρότο
  • 1 ξερό κρεμμύδι μικρό
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 1 κούπα ρύζι μπασμάτι Jasmin
  • αλάτι

Notes

Στο μίξερ (multi) βάζουμε τον κόλιανδρο με το νερό και τουλάχιστον για πέντε λεπτά τα πολτοποιούμε.
Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε το μπέικον να ψηθεί. Με το που λιώσει το λίπος του προσθέτουμε ψιλοκομμένο το κρεμμύδι, το καρότο και το σκόρδο. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο λάδι και τσιγαρίζουμε. Προσθέτουμε το πράσινο νερό με τον κόλιανδρο και το ρύζι. Μαγειρεύουμε και ελέγχουμε, ανακατεύουμε συχνά. Όταν το νερό πάρει βράση τότε χαμηλώνουμε την φωτιά, σκεπάζουμε το τηγάνι και μαγειρεύουμε μέχρι να ετοιμασθεί το ρύζι. Αν χρειασθεί προσθέτουμε ζεσταμένο νερό.

Για την Συνταγή

  • Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 25/3/2017
  • Αρχική ιδέα: Peruvian Green Rice

Δείτε επίσης

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι. 1 κομμάτι ψάρι φιλέτο Πέρκα ή για πιο οικονομικό Παγκάσιους ή και Γλώσσα, που είναι όλα χωρίς κόκκαλα. Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι 500 γρ Πέρκα (φρέσκια)500 γρ πατάτα(ες)1 κρεμμύδι (ξερό)100 γρ πορτοκάλι (χυμός)½ λεμόνι (χυμός)1 κτγ...

Διαβάστε Περισσότερα
Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Απίθανη Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI, ευκολη στην παρασκευή και νοστιμότατη. Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI 150 γρ μαγιονέζα (ελαφριά)1 κτσ λεμόνι (χυμός)1 κτσ ελαιόλαδο1 κτγ πιπέρι (μαύρο)150 γρ καρότο (κομμένο σε λεπτές λωρίδες)500 γρ σουρίμι (κομμένο σε λεπτές...

Διαβάστε Περισσότερα

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recipe Rating




συστατικα για μαγειρεμα

Συνδιαστικη Αναζητηση

  • Κατηγορίες

  • Περιστάσεις