Ψητό κοτόπουλο σούβλας ή σχάρας φωλιασμένο σε λόλα. Το στήθος δεν το τρώει κανείς; τώρα πια όχι! Δροσερές γευστικές φωλιές μαρουλιού ή λόλα (κατσαρό πράσινο μαρούλι) γεμισμένες από στήθος ή όποιο άλλο μέρος έχει περισσέψει από το delivery.

Υλικά

  • Κοτόπουλο σούβλας ή σχάρα
  • Άνηθος ψιλοκομμένος
  • Μαγιονέζα
  • Μουστάρδα Dijon
  • Φύλλα μεγάλα από λόλα ή μαρουλιού

Οδηγίες Συνταγής

Σε ένα μπολ ξεκοκαλίζετε και κόβετε σε κομματάκια το κοτόπουλο. Προσθέτετε μαγιονέζα και μουστάρδα όσο θέλετε και όσο σας ταιριάζει. Προτείνω για το στήθος από ένα κοτόπουλο ψημένο κοτόπουλο, δύο κουταλιές της σούπας μαγιονέζα και μια κοφτή μουστάρδα. Ανακατεύετε και βάζετε ψιλοκομμένο τον άνηθο. Η επιλογή μεγέθους των φύλλων του μαρουλιού είναι σε συνάρτηση πόσες μπουκιές θέλετε να φτιάξετε. Ευκολότερο είναι με τα μεγάλα εξωτερικά φύλλα. Γεμίζετε τα φύλλα του μαρουλιού, τα τυλίγετε σαν σουβλάκι και είναι έτοιμα για φάγωμα.

Για την συνταγή

  • Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 27/4/2015
  • Αρχική ιδέα: Από την μητέρα μου για να με κάνει να φάω το στήθος από το κοτόπουλο