• Έκδοση: 150113
  • Μερίδες: 4-6

Υλικά

  • 500 γρ σπανάκι
  • 4 φλιτζάνια κομμένες φράουλες
  • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1/4 φλιτζανιού ξίδι
  • 1/2 φλιτζάνι λευκή ζάχαρη
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
  • 2 κουταλιές σουσάμι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε, πλένουμε καλά και κόβουμε το σπανάκι μας σε ένα μεγάλο μπολ. Καθαρίζουμε και κόβουμε τις φράουλες μας σε μικρά κομμάτια και ανακατεύουμε με το σπανάκι. Σε ένα μέτριο μπολ, χτυπήστε ελαφρά μαζί το λάδι, ξύδι, ζάχαρη, πάπρικα, σουσάμι. Ρίχνουμε την σάλτσα μας πάνω από το σπανάκι και ανακατεύουμε καλά.

Όπως προσέξατε η σαλάτα δεν έχει καθόλου αλάτι…