Τυρόπιτα

από | Δεκ 26, 2016 | 0 Σχόλια

Συστατικά: Ανθότυρο, Φέτα

Τυρόπιτα χωρίς φύλλο.

Τυρόπιτα

Ingredients
  

  • 250 γρ. φέτα
  • 250 γρ. ανθότυρο
  • 250 γρ. γιαούρτι
  • 150 γρ. βούτυρο
  • 1 ποτήρι αλεύρι
  • 1 ποτήρι νερό
  • 5 αυγά
  • κριθαρένιο παξιμάδι τριμμένο

Notes

Σε μεγάλο μπόλ τρίβετε τη φέτα από τη χοντρή μεριά του τρίφτη και ανακατεύεται με το ανθότυρο. Σε ξεχωριστό μπολ, σπάτε τα αυγά, τα χτυπάτε, στη συνέχεια τα ρίχνετε μέσα στο τυρί και ανακατεύετε. Προσθέτετε το βούτυρο και αμέσως μετά το γιαούρτι και ανακατεύετε αργά μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα. Συνεχίζετε ρίχνοντας τμηματικά ένα ποτήρι νερό και στη συνέχεια ένα ποτήρι αλεύρι πάντα ανακατεύοντας.
Βουτυρώνετε ένα μεσαίου μεγέθους πυρίμαχο σκεύος και στη συνέχεια σκεπάζετε τον πάτο με τη τριμμένη φρυγανιά. Ρίχνετε από πάνω το μείγμα, και από πάνω σκεπάζετε πάλι με γαλέτα.Ψήνετε σε μέτριο φούρνο για μια ώρα.

Για την Συνταγή

Δείτε επίσης

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι. 1 κομμάτι ψάρι φιλέτο Πέρκα ή για πιο οικονομικό Παγκάσιους ή και Γλώσσα, που είναι όλα χωρίς κόκκαλα. Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι 500 γρ Πέρκα (φρέσκια)500 γρ πατάτα(ες)1 κρεμμύδι (ξερό)100 γρ πορτοκάλι (χυμός)½ λεμόνι (χυμός)1 κτγ...

Διαβάστε Περισσότερα
Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Απίθανη Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI, ευκολη στην παρασκευή και νοστιμότατη. Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI 150 γρ μαγιονέζα (ελαφριά)1 κτσ λεμόνι (χυμός)1 κτσ ελαιόλαδο1 κτγ πιπέρι (μαύρο)150 γρ καρότο (κομμένο σε λεπτές λωρίδες)500 γρ σουρίμι (κομμένο σε λεπτές...

Διαβάστε Περισσότερα

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recipe Rating




συστατικα για μαγειρεμα

Συνδιαστικη Αναζητηση

  • Κατηγορίες

  • Περιστάσεις