Τον Φεβρουάριο του 2016 δεχθήκαμε την ευγενική προσφορά της iBS Συστηματα Πληροφορικής για την πλήρη εικαστική αναβάθμιση του ιστολογίου μας. Ως ελάχιστη δική μας συνεισφορά φιλοξενούμε διαφημιστικές πινακίδες τους για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στον ευρύτερο χώρο της πληροφορικής. Αλλάξαμε ολοκληρωτικά την εικόνα μας, διατηρήσαμε όλο το περιεχόμενό μας και σύντομα ελπίζουμε να ολοκληρώσουμε την δεξιά στήλη (sidebar) δημοσιεύοντας την νέα μας στήλη όπου η Θεία Ολγα θα απαντά στα ερωτήματά σας.

Σας ευχαριστούμε Αντώνη, Μάκη και Κική. Με την βοήθεια σας αποκτήσαμε μια ολοκληρωτικά δική μας εικόνα και η προσαρμογή του Jarida – Responsive WordPress News, Magazine, Blog ήταν σύμφωνα με τις ιδιαίτερες και συνάμα απλές ανάγκες μας.

Φωτογραφίες Συνταγών Μαγειρικής.

Ναι το γνωρίζουμε, είναι ερασιτεχνικές λήψεις μέσω κινητού τηλεφώνου! Θα προσπαθήσουμε να τις βελτιώσουμε, μα σας υπενθυμίζουμε ότι οι συνταγές φιλοξενούνται στο taperaki.gr ως κατάλογος για να θυμόμαστε τι μπορούμε να μαγειρέψουμε. Οι φωτογραφίες μας λοιπόν ελπίζουμε να μην σας αποτρέψουν από το να τις δοκιμάσετε και εσείς 😉

Σας ευχαριστούμε