Πιστεύουμε στην ανταλλακτική οικονομία, στην ανταλλαγή χρόνου κ υπηρεσιών. Μόνη μας επιθυμία η σύμπλευση και συνεργασία!

Το ιστολόγιο taperaki.gr δέχεται καθημερινά εκατοντάδες επισκέψεις από καθημερινό κόσμο που ενδιαφέρεται να χαλαρώσει, να εμπνευστεί και να ενημερωθεί σχετικά με τα πιο απλά μα συνάμα σύνθετα θέματα της ζωής του. Περισσότερες πληροφορίες για το τι μπορεί να διαβάσει, μπορείς να διαβάσεις στην ιστοσελίδα μας

Στοχεύουμε στην αύξηση της επισκεψιμότητα μας! Αν έχεις και εσύ την ίδια ανάγκη τότε σου προτείνουμε την συνεργασία μας. Σου προσφέρουμε την δωρεάν καταχώρηση του διαφημιστικού σου banner στο taperaki.gr με ανταλλακτικό τρόπο. Φιλοξένησε το δικό μας banner στον ιστότοπο σου, γράψε και εσύ κάτι στο ιστολόγιο μας ή πρότεινε μας κάτι άλλο, μια υπηρεσία, μια ιδέα που μπορεί να ταιριάξει με το πνεύμα και τις ιδέες μας.

Με την ανταλλαγή υπηρεσιών και χρόνου, μπορούμε μαζί να πετύχουμε περισσότερα!

Επικοινώνησε μαζί μας, στείλε μας τα στοιχεία της ιστοσελίδας σου και τις ιδέες σου και θα δώσεις την ευκαιρία σε τουλάχιστον 200 καθημερινούς επισκέπτες να δούνε το δικό σου banner, να σε επισκεφθούν. Ναι είναι δωρεάν και μπορεί να θυμίζει κάτι από τα παλιά μα είναι εναλλακτικό ! Επικοινώνησε μαζί μας ακόμη και αν δεν γνωρίζεις τι μπορεί να ανταλλάξεις, θα σε εκπλήξουμε με τις ιδέες μας!

Ενδιαφερόμαστε για


Διαδικτυακούς φίλους, που να αποδέχονται την διαφορετικότητα και να ενισχύουν με τις πράξεις τους την αγάπη!

 

Επικοινώνησε με το ταπέρακι

15 + 13 =