Φέτες από μήλο με μέλι και κανέλλα. Παραδοσιακό επιδόρπιο ή και πρωινό που μεγάλωσε γενιές και γενιές.
Φέτες από μήλο με μέλι και κανέλλα
Ingredients
- 1 κόκκινο μήλο
- 1 φέτα λεμονιού
- μέλι
- κανέλλα
Notes
Παίρνεις το σκληρό μα γλυκό κόκκινο μήλο και με την φλοίδα το κόβεις σε λεπτές φέτες. Με μια φέτα λεμονιού το σκουπίζεις έτσι ώστε να παραμείνει λευκό. Το βάζεις σε ένα πιάτο και απο πάνω απλώνεις το μέλι και την κανέλλα.
Για την Συνταγή
- Ιδέα: Μάμα Μπρούνα
- Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 11/12/20
0 Σχόλια