Γλώσσα στον Φούρνο με Ρίγανη

από | Ιούν 2, 2013 | 0 Σχόλια

Κατηγορίες: Vegeterian, Κυρίως
Συστατικά: Γλώσσα, Ψαρικά
Περιστάσεις: Βραδυνό, Μεσημεριανό

Γλώσσα στον Φούρνο με Ρίγανη, αναζητώντας και άλλες γευστικές συνταγές για αυτό το τόσο εύκολο ψάρι είτε στο να το βρεις είτε για να το βάλεις ταχύτατα στο ταψί (καθάρισμα)

Γλώσσα στον Φούρνο με Ρίγανη

Ingredients
  

  • 2 φιλέτα Γλώσσας χοντρά και όχι Κίνας
  • 1 φλιτζανάκι κρασί λευκό
  • 1/2 φλιτζανάκι ελαιόλαδο
  • πιπέρι
  • ρίγανη
  • λίγο αλάτι χοντρό

Notes

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180-190 βαθμούς. Σε ένα ταψί ρίχνουμε το λάδι και το κρασί βάζουμε τα φιλέτα και τα γυρίζουμε και από τις δυο μεριές βάζοντας το αλάτι και το πιπέρι.
Δεν προσθέτουμε καθόλου νερό. Το βάζουμε στο φούρνο για 20’ περίπου. Στο ενδιάμεσο τα γυρίζουμε μεριά.
Στο τέλος, προσθέτουμε την ρίγανη και σερβίρουμε.

Για την Συνταγή

  • Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 01/06/13
  • Αρχική ιδέα: Αδυνατώ να θυμηθώ

Δείτε επίσης

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι. 1 κομμάτι ψάρι φιλέτο Πέρκα ή για πιο οικονομικό Παγκάσιους ή και Γλώσσα, που είναι όλα χωρίς κόκκαλα. Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι 500 γρ Πέρκα (φρέσκια)500 γρ πατάτα(ες)1 κρεμμύδι (ξερό)100 γρ πορτοκάλι (χυμός)½ λεμόνι (χυμός)1 κτγ...

Διαβάστε Περισσότερα
Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Απίθανη Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI, ευκολη στην παρασκευή και νοστιμότατη. Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI 150 γρ μαγιονέζα (ελαφριά)1 κτσ λεμόνι (χυμός)1 κτσ ελαιόλαδο1 κτγ πιπέρι (μαύρο)150 γρ καρότο (κομμένο σε λεπτές λωρίδες)500 γρ σουρίμι (κομμένο σε λεπτές...

Διαβάστε Περισσότερα

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recipe Rating




συστατικα για μαγειρεμα

Συνδιαστικη Αναζητηση

  • Κατηγορίες

  • Περιστάσεις