Λάχανο με πατάτες και λουκάνικο

από | Νοέ 8, 2021 | 0 Σχόλια

Κατηγορίες: Κυρίως
Περιστάσεις: Βραδυνό, Μεσημεριανό

Λάχανο με λουκάνικο

Λάχανο με πατάτες και λουκάνικο

Ingredients
  

  • 600 γρ. χωριάτικο λουκάνικο κομμένο
  • 500 γρ. λάχανο λεπτοκομμένο
  • 100 γρ. φέτες μπείκον ψιλοκομμένες
  • 2 μικρές πατάτες κομμένες σε κυβάκια
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 700 ml ζωμός λαχανικών
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • μοσχοκάρυδο
  • ελαιόλαδο

Notes

Τοποθετούμε μία μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και την αφήνουμε να ζεσταθεί. Αφού ζεσταθεί, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και σοτάρουμε για 2 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
Στην συνέχεια προσθέτουμε τα λουκάνικα, το σκόρδο, το μπέικον, τις πατάτες, ανακατεύουμε με μία ξύλινη κουτάλα και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά. Ρίχνουμε το λάχανο, το ζωμό λαχανικών, αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το μοσχοκάρυδο, καπακώνουμε και σιγοβράζουμε για 25-30 λεπτά.
Μόλις είναι έτοιμο, σερβίρουμε ζεστό το φαγητό.

Για την Συνταγή

Δείτε επίσης

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι. 1 κομμάτι ψάρι φιλέτο Πέρκα ή για πιο οικονομικό Παγκάσιους ή και Γλώσσα, που είναι όλα χωρίς κόκκαλα. Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι 500 γρ Πέρκα (φρέσκια)500 γρ πατάτα(ες)1 κρεμμύδι (ξερό)100 γρ πορτοκάλι (χυμός)½ λεμόνι (χυμός)1 κτγ...

Διαβάστε Περισσότερα
Μοσχάρι ταζίν με μήλο και σταφίδα

Μοσχάρι ταζίν με μήλο και σταφίδα

Στη µαροκινή κουζίνα, «ταζίν» ονοµάζεται ένα κεραµικό σκεύος µαγειρέµατος µε κωνικό καπάκι (κάτι σαν τη δική µας γάστρα) µέσα στο οποίο σιγοψήνονται κρέας και λαχανικά µε διάφορα αρτύµατα. «Ταζίν» ονοµάζεται και αυτός ο τύπος µαγειρέµατος: σιγανό, ήπιο ψήσιµο σε...

Διαβάστε Περισσότερα

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recipe Rating




συστατικα για μαγειρεμα

Συνδιαστικη Αναζητηση

  • Κατηγορίες

  • Περιστάσεις