Μαλφαντίνες με Ελαιόλαδο και Σκόρδο

από | Οκτ 3, 2016 | 0 Σχόλια

Κατηγορίες: Vegeterian, Κυρίως
Συστατικά: Ζυμαρικά
Περιστάσεις: Βραδυνό, Μεσημεριανό

Θέλεις ένα γρήγορο κ ελαφρύ πιάτο ζυμαρικών που να διεγείρει όλες τις αισθήσεις; Τότε δοκίμασε το, σε συνδυασμό με παγωμένο λευκό κρασί.

Μαλφαντίνες με Ελαιόλαδο και Σκόρδο

Ingredients
  

  • 1/2 πακέτο μαλφατίνες ή όποιο άλλο πλατύ ζυμαρικό
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 100 ml ελαιόλαδο
  • 1 πιπεριά τσίλι μικρή
  • λίγο μαϊντανό
  • αλάτι
  • μείγμα πιπεριών

Notes

Όσο βράζουν τα ζυμαρικά ετοιμάζεις σε βαθύ τηγάνι τα υπόλοιπα. Στο τηγάνι και αφού έχει κάψει το λάδι, βάζεις λιωμένο το σκόρδο και ψιλοκομμένη την πιπεριά.
Όταν τα ζυμαρικά είναι al dente τα σουρώνεις και πριν κρυώσουν τα βάζεις στο τηγάνι να σοταρισθούν. Προσθέτεις λίγο πριν τα βγάλεις από το τηγάνι και τον μαϊντανό. Σερβίρεις με μπόλικη τριμμένη παρμεζάνα.

Για την Συνταγή

  • Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 07/11/16

Δείτε επίσης

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι. 1 κομμάτι ψάρι φιλέτο Πέρκα ή για πιο οικονομικό Παγκάσιους ή και Γλώσσα, που είναι όλα χωρίς κόκκαλα. Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι 500 γρ Πέρκα (φρέσκια)500 γρ πατάτα(ες)1 κρεμμύδι (ξερό)100 γρ πορτοκάλι (χυμός)½ λεμόνι (χυμός)1 κτγ...

Διαβάστε Περισσότερα
Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Απίθανη Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI, ευκολη στην παρασκευή και νοστιμότατη. Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI 150 γρ μαγιονέζα (ελαφριά)1 κτσ λεμόνι (χυμός)1 κτσ ελαιόλαδο1 κτγ πιπέρι (μαύρο)150 γρ καρότο (κομμένο σε λεπτές λωρίδες)500 γρ σουρίμι (κομμένο σε λεπτές...

Διαβάστε Περισσότερα

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recipe Rating




συστατικα για μαγειρεμα

Συνδιαστικη Αναζητηση

  • Κατηγορίες

  • Περιστάσεις