Μανιτάρια αλα κρέμ

από | Οκτ 19, 2021 | 0 Σχόλια

Κατηγορίες: Vegeterian, Συνοδευτικά
Περιστάσεις: Βραδυνό, Μεσημεριανό

Μανιτάρια αλα κρέμ

Μανιτάρια αλα κρέμ

Ingredients
  

  • 400 γρ. λευκά μανιτάρια κομμένα στα 4
  • 50 ml λευκό κρασί
  • 500 ml κρέμα γάλακτος
  • 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 1 κ.σ. θυμάρι ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. μουστάρδα απαλή
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ελαιόλαδο

Notes

Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και το αφήνουμε να ζεσταθεί. Ρίχνουμε μέσα λίγο ελαιόλαδο, τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε για 2 με 3 λεπτά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το θυμάρι και ανακατεύουμε εκ νέου για άλλο 1 με 2 λεπτά. Σβήνουμε με λευκό κρασί, αφήνουμε το αλκοόλ να εξατμιστεί, ρίχνουμε μέσα τη μουστάρδα, την Κρέμα Γάλακτος, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε τη σάλτσα να δέσει.
Τα μανιτάρια αλά κρέμ είναι ιδανικά για συνοδευτικό σε ψητά λουκάνικα όπως το Χωριάτικο Λουκάνικο στον Φούρνο ή και καπνιστό χοιρινό. Στη συγκεκριμένη συνταγή χρησιμοποιήσαμε κλασική κρέμα γάλακτος για μαγειρική. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και κρέμα / γάλα καρύδας.

Για την Συνταγή

Δείτε επίσης

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι. 1 κομμάτι ψάρι φιλέτο Πέρκα ή για πιο οικονομικό Παγκάσιους ή και Γλώσσα, που είναι όλα χωρίς κόκκαλα. Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι 500 γρ Πέρκα (φρέσκια)500 γρ πατάτα(ες)1 κρεμμύδι (ξερό)100 γρ πορτοκάλι (χυμός)½ λεμόνι (χυμός)1 κτγ...

Διαβάστε Περισσότερα
Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Απίθανη Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI, ευκολη στην παρασκευή και νοστιμότατη. Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI 150 γρ μαγιονέζα (ελαφριά)1 κτσ λεμόνι (χυμός)1 κτσ ελαιόλαδο1 κτγ πιπέρι (μαύρο)150 γρ καρότο (κομμένο σε λεπτές λωρίδες)500 γρ σουρίμι (κομμένο σε λεπτές...

Διαβάστε Περισσότερα

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recipe Rating




συστατικα για μαγειρεμα

Συνδιαστικη Αναζητηση

  • Κατηγορίες

  • Περιστάσεις