Μύδια με σάλτσα μουστάρδας

από | Δεκ 5, 2017 | 0 Σχόλια

Κατηγορίες: Vegeterian, Συνοδευτικά
Συστατικά: Μύδια, Ψαρικά

Μύδια με σάλτσα μουστάρδας σε κατσαρόλα ή βαθύ τηγάνι.

Μύδια με σάλτσα μουστάρδας

Ingredients
  

  • 300 γρ. μύδια κατεψυγμένα
  • 1 ξερό κρεμμύδι μικρό
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 λεμόνι χυμό
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 1 ποτηράκι λευκό κρασί
  • ελαιόλαδο για την κατσαρόλα
  • αλάτι
  • πιπέρι καγιέν

Notes

Ξεπαγώνουμε τα μύδια τα πλένουμε, τα στραγγίζουμε καλά και κρατάμε το ζουμί τους. Σε κατσαρόλα ρίχνουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε ψιλοκομμένο το κρεμμύδι με το σκόρδο (στην πρέσα). Στην συνέχεια βαζουμε και τα μύδια. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για 5 λεπτά και σβήνουμε με το κρασί.
Αμεσως μετά ρίχνουμε το ζουμί που κρατήσαμε από τα μύδια και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 30 λεπτά να μαλακώσουν καλά τα μύδια.
Διαλύουμε το χυμό λεμονιού με την μουστάρδα και τον ρίχνουμε στα μύδια, τον μαϊντανό, αλατοπιπερώνυμε και συνεχίζουμε το βράσιμο για ένα δεκάλεπτο να πιχτωσει η σαλτσούλα του.

Για την Συνταγή:

Δείτε επίσης

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι. 1 κομμάτι ψάρι φιλέτο Πέρκα ή για πιο οικονομικό Παγκάσιους ή και Γλώσσα, που είναι όλα χωρίς κόκκαλα. Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι 500 γρ Πέρκα (φρέσκια)500 γρ πατάτα(ες)1 κρεμμύδι (ξερό)100 γρ πορτοκάλι (χυμός)½ λεμόνι (χυμός)1 κτγ...

Διαβάστε Περισσότερα
Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Απίθανη Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI, ευκολη στην παρασκευή και νοστιμότατη. Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI 150 γρ μαγιονέζα (ελαφριά)1 κτσ λεμόνι (χυμός)1 κτσ ελαιόλαδο1 κτγ πιπέρι (μαύρο)150 γρ καρότο (κομμένο σε λεπτές λωρίδες)500 γρ σουρίμι (κομμένο σε λεπτές...

Διαβάστε Περισσότερα

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recipe Rating




συστατικα για μαγειρεμα

Συνδιαστικη Αναζητηση

  • Κατηγορίες

  • Περιστάσεις