Μοσχαρίσια μπριζόλα σε μαρινάδα κόκκινου κρασιού

από | Απρ 14, 2021 | 0 Σχόλια

Κατηγορίες: Κυρίως
Συστατικά: Μοσχάρι
Περιστάσεις: Βραδυνό, Μεσημεριανό

Μοσχαρίσια μπριζόλα σταβλίσια σε μαρινάδα κόκκινου κρασιού.

Μοσχαρίσια μπριζόλα σε μαρινάδα κόκκινου κρασιού

Ingredients
  

  • 2-4 μπριζόλες μοσχαρίσιες
  • 1 φλιτζάνι κόκκινο κρασί
  • 3/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο
  • 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 1 κ.σ. φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένη
  • 1 κ.σ. θυμάρι
  • 1 κ.σ. κόκκοι πιπεριού σπασμένοι

Notes

Σε γυάλινο μπολ ανακατεύετε όλα τα υλικά της μαρινάδας και βυθίζετε μέσα τις μπριζόλες. Σκεπάζετε το μπολ με μεμβράνη και το βάζετε στο ψυγείο για 4-5 ώρες, γυρίζοντας κάθε 20 λεπτά τις μπριζόλες με τσιμπίδα.
Τις βγάζετε από τη μαρινάδα, αλατίζετε και τις ψήνετε στα κάρβουνα σε δυνατή φωτιά, για 5-6 λεπτά από κάθε πλευρά.

Για την Συνταγή

Δείτε επίσης

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι. 1 κομμάτι ψάρι φιλέτο Πέρκα ή για πιο οικονομικό Παγκάσιους ή και Γλώσσα, που είναι όλα χωρίς κόκκαλα. Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι 500 γρ Πέρκα (φρέσκια)500 γρ πατάτα(ες)1 κρεμμύδι (ξερό)100 γρ πορτοκάλι (χυμός)½ λεμόνι (χυμός)1 κτγ...

Διαβάστε Περισσότερα
Μοσχάρι ταζίν με μήλο και σταφίδα

Μοσχάρι ταζίν με μήλο και σταφίδα

Στη µαροκινή κουζίνα, «ταζίν» ονοµάζεται ένα κεραµικό σκεύος µαγειρέµατος µε κωνικό καπάκι (κάτι σαν τη δική µας γάστρα) µέσα στο οποίο σιγοψήνονται κρέας και λαχανικά µε διάφορα αρτύµατα. «Ταζίν» ονοµάζεται και αυτός ο τύπος µαγειρέµατος: σιγανό, ήπιο ψήσιµο σε...

Διαβάστε Περισσότερα

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recipe Rating




συστατικα για μαγειρεμα

Συνδιαστικη Αναζητηση

  • Κατηγορίες

  • Περιστάσεις