Μπισκοτάκια βουτύρου

από | Μαρ 18, 2017 | 0 Σχόλια

Κατηγορίες: Vegeterian, Γλυκά

Μπισκοτάκια βουτύρου για τον καφέ, το γάλα, για παντού.

Μπισκοτάκια βουτύρου

Ingredients
  

  • 1 πακέτο βούτυρο Κέρκυρας σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 κούπα ζάχαρη άχνη
  • 1 αυγό
  • χυμό από ένα ή δύο πορτοκάλια
  • 1/2 κ.γ. μαγειρική σόδα
  • 2 κ.γ. Baking powder
  • αλεύρι μαλακό, όσο πάρει

Notes

Χτυπάτε το βούτυρο με τη ζάχαρη για περίπου ένα τέταρτο. Προσθέτετε το αυγό και το χυμό πορτοκαλιού που μέσα έχουμε διαλύσει τη σόδα, το μπέικιν και το αλεύρι σιγά σιγά να γίνει μία μαλακή ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια. Πλάθετε τα μπισκοτάκια στο σχήμα που μας αρέσει ή με φορμίτσες τα σχηματοποιείτε.
Ψήνετε στους 180 βαθμούς (με αέρα) μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

Για την Συνταγή

Δείτε επίσης

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι. 1 κομμάτι ψάρι φιλέτο Πέρκα ή για πιο οικονομικό Παγκάσιους ή και Γλώσσα, που είναι όλα χωρίς κόκκαλα. Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι 500 γρ Πέρκα (φρέσκια)500 γρ πατάτα(ες)1 κρεμμύδι (ξερό)100 γρ πορτοκάλι (χυμός)½ λεμόνι (χυμός)1 κτγ...

Διαβάστε Περισσότερα
Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Απίθανη Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI, ευκολη στην παρασκευή και νοστιμότατη. Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI 150 γρ μαγιονέζα (ελαφριά)1 κτσ λεμόνι (χυμός)1 κτσ ελαιόλαδο1 κτγ πιπέρι (μαύρο)150 γρ καρότο (κομμένο σε λεπτές λωρίδες)500 γρ σουρίμι (κομμένο σε λεπτές...

Διαβάστε Περισσότερα

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recipe Rating




συστατικα για μαγειρεμα

Συνδιαστικη Αναζητηση

  • Κατηγορίες

  • Περιστάσεις