Ομελέτα με Πράσα

από | Απρ 14, 2016 | 0 Σχόλια

Συστατικά: Αυγά, Πράσα
Περιστάσεις: Πρωινό

Ομελέτα με πράσα για ένα απολαυστικό πρωινό.

Ομελέτα με Πράσα

Ingredients
  

  • 4 αυγά
  • 2 πράσα
  • 1/2 κούπα παρμεζάνα τριμμένη
  • λίγο τζίντζερ φρέσκο
  • 1 κ.σ. γάλα
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Notes

Σε μικρό μπολάκι βάζουμε τα αυγά, την παρμεζάνα, το γάλα και το πιπέρι και χτυπάμε καλά.
Ψιλοκόβουμε τα πράσα και το τζίντζερ και τα βάζουμε να τσιγαριστούν σε αντικολλητικό τηγάνι. Τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε μέχρι να μαλακώσουν. Συμπληρώνουμε το μείγμα, σκεπάζουμε και χαμηλώνουμε την φωτιά. Μετά από δυο λεπτά γυρνάμε την ομελέτα από την άλλη πλευρά για να ψηθεί.

Για την Συνταγή

  • Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 14/04/16

Δείτε επίσης

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι. 1 κομμάτι ψάρι φιλέτο Πέρκα ή για πιο οικονομικό Παγκάσιους ή και Γλώσσα, που είναι όλα χωρίς κόκκαλα. Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι 500 γρ Πέρκα (φρέσκια)500 γρ πατάτα(ες)1 κρεμμύδι (ξερό)100 γρ πορτοκάλι (χυμός)½ λεμόνι (χυμός)1 κτγ...

Διαβάστε Περισσότερα
Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Απίθανη Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI, ευκολη στην παρασκευή και νοστιμότατη. Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI 150 γρ μαγιονέζα (ελαφριά)1 κτσ λεμόνι (χυμός)1 κτσ ελαιόλαδο1 κτγ πιπέρι (μαύρο)150 γρ καρότο (κομμένο σε λεπτές λωρίδες)500 γρ σουρίμι (κομμένο σε λεπτές...

Διαβάστε Περισσότερα

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recipe Rating




συστατικα για μαγειρεμα

Συνδιαστικη Αναζητηση

  • Κατηγορίες

  • Περιστάσεις