Πανεύκολη και λαχταριστή σαλάτα με παντζάρια και τόνο.
Τα παντζάρια είναι ένας ευλογημένος καρπός με πολλά οφέλη για τον οργανισμό μας. Γίνονται γλυκό κουταλιού, τρώγονται ωμά σε σαλάτα, τηγανίζονται, γίνονται κέικ σοκολάτας, σάλτσα πέστο, super food smoothie ωμά μαζί με αλλά λαχανικά και φρούτα, αλλά και κλασικά, γίνονται βραστά ή ψητά, με βότανα και βαλσαμικό ξύδι.
Παντζαροσαλάτα με τόνο
Ingredients
- 4 βραστά παντζάρια βραστά
- 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1/3 φλιτζανιού αγγουράκι τουρσί
- 1/4 φλιτζανιού ρίγανη
- 300 γρ. τόνος κονσέρβα νερού
Για τη βινεγκρέτ:
- 1 1/2 κ.σ. μουστάρδα Dijon
- χυμό 1/2 λεμονιού
- 1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κ.σ. μέλι
Notes
Για την Συνταγή:
- Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 22/03/20
- Αρχική Ιδέα: Παντζαροσαλάτα με τόνο
0 Σχόλια