Σαλάτα αγκινάρα με παρμεζάνα

από | Δεκ 13, 2020 | 0 Σχόλια

Περιστάσεις: Βραδυνό, Μεσημεριανό

Λεμονάτη σαλάτα αγκινάρα με παρμεζάνα. Η πιο απλή σαλάτα που έχεις φτιάξει ποτέ!

Σαλάτα αγκινάρα με παρμεζάνα

Ingredients
  

  • 1 βάζο "Αγκινάρες σε λάδι"
  • 100 γρ. παρμεζάνα σε φλοίδες
  • 1/2 λεμόνι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Notes

 
Αγοράζεις ενα βαζάκι αγκινάρες σε λάδι και σε βαθύ πιατο τις βάζεις. Απλώνεις όσες φλοίδες τυρί παρμεζάνο επιθυμείς. Προσθέτεις το χυμό απο μισό λεμόνι και φρέσκο τριμμένο μείγμα πιπεριών.
Σερβίρεις και αποαμβάνεις την πιο εύκολη, γρήγορη σαλάτα, ορεκτικό, κυρίως πιάτο που θα μπορούσες ποτέ να φτιάξεις.

Για την Συνταγή

  • Ιδέα: Κάπου, κάποτε στην Ιταλία
  • Πρώτη δημοσίευση συνταγής: 13/12/20

Δείτε επίσης

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι. 1 κομμάτι ψάρι φιλέτο Πέρκα ή για πιο οικονομικό Παγκάσιους ή και Γλώσσα, που είναι όλα χωρίς κόκκαλα. Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι 500 γρ Πέρκα (φρέσκια)500 γρ πατάτα(ες)1 κρεμμύδι (ξερό)100 γρ πορτοκάλι (χυμός)½ λεμόνι (χυμός)1 κτγ...

Διαβάστε Περισσότερα
Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Απίθανη Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI, ευκολη στην παρασκευή και νοστιμότατη. Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI 150 γρ μαγιονέζα (ελαφριά)1 κτσ λεμόνι (χυμός)1 κτσ ελαιόλαδο1 κτγ πιπέρι (μαύρο)150 γρ καρότο (κομμένο σε λεπτές λωρίδες)500 γρ σουρίμι (κομμένο σε λεπτές...

Διαβάστε Περισσότερα

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recipe Rating




συστατικα για μαγειρεμα

Συνδιαστικη Αναζητηση

  • Κατηγορίες

  • Περιστάσεις