Σάλπες ψητές στη σχάρα

από | Νοέ 11, 2020 | 0 Σχόλια

Κατηγορίες: Vegeterian, Κυρίως
Συστατικά: Ψαρικά
Περιστάσεις: Βραδυνό, Μεσημεριανό

Σάλπες ψητές στη σχάρα.

Η σάλπα ψαρεύεται εύκολα με καλαμίδι και αγκίστρι δολωμένο με ζυμάρι, και το κρέας της τρώγεται από τον άνθρωπο, αν και δεν θεωρείται τόσο νόστιμο, αλλά χρησιμεύει και ως ζωντανό δόλωμα. Πιάνεται επίσης με δίχτυα και με κιούρτους.

Σάλπες ψητές στη σχάρα

Ingredients
  

  • 6 φρέσκιες Σάλπες
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 2 λεμόνια (τον χυμό τους)
  • ρίγανη
  • αλάτι
  • πιπέρι

Notes

Τις καθαρισμένες σάλπες τις περιχύνεις με λάδι, αλατίζεις, πιπερώνεις και ρίχνεις τη ρίγανη. Γεμίζεις τις κοιλιές, με το μαϊντανό, το σκόρδο και αλατοπίπερο. Στην ζεσταμένη σχαρα τις ψήνεις μα όχι σε δυαντή φωτιά. Μόλις ροδίσουν κι απ᾿ τις δυο μεριές, είναι έτοιμες.
Ετοιμάζεις λαδολέμονο με φρέσκια ρίγανη και απολαμβάνεις.

Για την Συνταγή

Δείτε επίσης

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι. 1 κομμάτι ψάρι φιλέτο Πέρκα ή για πιο οικονομικό Παγκάσιους ή και Γλώσσα, που είναι όλα χωρίς κόκκαλα. Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι 500 γρ Πέρκα (φρέσκια)500 γρ πατάτα(ες)1 κρεμμύδι (ξερό)100 γρ πορτοκάλι (χυμός)½ λεμόνι (χυμός)1 κτγ...

Διαβάστε Περισσότερα
Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Απίθανη Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI, ευκολη στην παρασκευή και νοστιμότατη. Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI 150 γρ μαγιονέζα (ελαφριά)1 κτσ λεμόνι (χυμός)1 κτσ ελαιόλαδο1 κτγ πιπέρι (μαύρο)150 γρ καρότο (κομμένο σε λεπτές λωρίδες)500 γρ σουρίμι (κομμένο σε λεπτές...

Διαβάστε Περισσότερα

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recipe Rating




συστατικα για μαγειρεμα

Συνδιαστικη Αναζητηση

  • Κατηγορίες

  • Περιστάσεις