Σπαγγέτι με μύδια και γαρίδες

από | Σεπ 21, 2018 | 0 Σχόλια

Κατηγορίες: Vegeterian, Κυρίως

Κατεψυγμένες γαρίδες και μύδια στο τηγάνι με σπαγγέτι.

Σπαγγέτι με μύδια και γαρίδες

Ingredients
  

  • 350 γρ. μύδια ψίχα
  • 350 γρ. γαρίδες αποφλοιωμένες
  • 300 ml λευκό κρασί
  • 200 γρ. Παρμεζάνα τριμμένη
  • 500 γρ. ζυμαρικά σπαγγέτι
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • φρέσκο πιπέρι

Notes

Σε βαθύ μεγάλο τηγάνι τσιγαρίζουμε ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σκόρδο και προσθέτουμε τα μύδια και τις γαρίδες όπως είναι με τον πάγο. Με το που ξεπαγώσουν χαμηλώνουμε την φωτιά και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα όλων. Ρίχνουμε στα θαλασσινά μας το κρασί, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι τόσο όσο μας αρέσει, δυναμώνουμε την φωτιά συμπληρώνοντας ζεσταμένο νερό ίσα να τα καλύψει. Χαμηλώνουμε την φωτιά ρίχνουμε τριμμένη παρμεζάνα και ανακατεύουμε συνεχώς.
Εν τω μεταξύ έχουμε βράσει τα μακαρόνια (al dente), τα έχουμε σουρώσει κρατώντας ένα ποτήρι από το νερό τους. Ρίχνουμε  τα μακαρόνια στο τηγάνι και ανακατεύουμε προσθέτοντας φρέσκο τριμμένο πιπέρι.

Για την Συνταγή

Δείτε επίσης

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι. 1 κομμάτι ψάρι φιλέτο Πέρκα ή για πιο οικονομικό Παγκάσιους ή και Γλώσσα, που είναι όλα χωρίς κόκκαλα. Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι 500 γρ Πέρκα (φρέσκια)500 γρ πατάτα(ες)1 κρεμμύδι (ξερό)100 γρ πορτοκάλι (χυμός)½ λεμόνι (χυμός)1 κτγ...

Διαβάστε Περισσότερα
Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Απίθανη Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI, ευκολη στην παρασκευή και νοστιμότατη. Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI 150 γρ μαγιονέζα (ελαφριά)1 κτσ λεμόνι (χυμός)1 κτσ ελαιόλαδο1 κτγ πιπέρι (μαύρο)150 γρ καρότο (κομμένο σε λεπτές λωρίδες)500 γρ σουρίμι (κομμένο σε λεπτές...

Διαβάστε Περισσότερα

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recipe Rating




συστατικα για μαγειρεμα

Συνδιαστικη Αναζητηση

  • Κατηγορίες

  • Περιστάσεις