Το taperaki.gr στις 10 Ιουνίου 2015 κλείνει 2 μήνες λειτουργίας. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για την μετάβαση στην 2η έκδοση μετά τις πρώτες 60 ημέρες λειτουργίας του στο διαδίκτυο.

Το taperaki.gr αποτελεί βήμα έκφρασης μου, ως Χωρισμένος Πατέρας που η έννοια της Κοινή Επιμέλειας ήταν εμποτισμένη ενστικτωδώς μέσα μου. Αυτό διεκδίκησα στο διαζύγιο μου (2011) χωρίς να γνωρίζω πολλά, έτσι ζω μέχρι σήμερα – απολαμβάνοντας το μεγάλωμα του παιδιού μου.

Μέσα από το νέο ταπεράκι θα δοθεί έμφαση σε αυτό το θέμα καθώς πιστεύω ότι πολλοί μπαμπάδες επιθυμούν το ίδιο. Φυσικά το ταπεράκι δεν θα πάψει να είναι ο γρήγορος οδηγός επιβίωσης μου είτε ως προς τις συνταγές είτε ως προς το ημερολόγιο δωρεάν δραστηριοτήτων για παιδιά.

Οι βασικές δοκιμές λειτουργίας του ολοκληρώθηκαν και συνδέθηκε με:

  • Facebook
  • Twitter
  • Google +. Αν και η ενημέρωση της σελίδας θα τερματισθεί μιας που η ανταπόκριση σε σχέση με τα παραπάνω μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν απογοητευτική.

Φιλτραρίστηκαν τα στατιστικά των Google Analytic έτσι ώστε να καταγράφονται οι πραγματικές επισκέψεις και όχι αυτές των Spamers, (πραγματικοί) περίοδοι σύνδεσης 100 έναντι 600 που κατεγράφησαν στην προκαθορισμένη ρύθμιση των Google Analytics.

Τι ακολουθεί στην επικείμενη αναβάθμιση, τον μήνα Ιούνιο:

  • Αλλαγή εικαστικού θέματος (Theme) σε κάτι πιο ανοιχτόχρωμο, φωτεινό μα πάντα απλό σε εμφάνιση και χρήση.
  • Τροποποίηση αρχικής σελίδας ιστοτόπου για την φιλοξενία πρόσφατων άρθρων ανά κατηγορία και όχι όπως μέχρι σήμερα.
  • Βελτιστοποίηση σελίδων μέσω εργαλείων όπως Google Webmaster

Σας ευχαριστώ για τις επισκέψεις σας, ευελπιστώ σε νέες και περισσότερες μετά την αναβάθμιση. Η βελτιωμένη εκδοχή του taperaki.gr ελπίζω να σας αρέσει περισσότερο.