Τορτελίνια με σάλτσα σκόρδου

από | Μάι 1, 2020 | 0 Σχόλια

Κατηγορίες: Vegan, Vegeterian, Κυρίως
Συστατικά: Ζυμαρικά
Περιστάσεις: Βραδυνό, Μεσημεριανό

Λαχταριστά τορτελίνια με σάλτσα βούτυρου και σκόρδου!

Τα τορτελίνια είναι χορταστικά ζυμαρικά, όποια κι αν είναι η γέμισή τους. Το ιδανικό είναι να τα τρως φρέσκα με γέμιση τυριού και με σπανάκι.

Τορτελίνια με σάλτσα σκόρδου

Ingredients
  

  • 1 πακέτο τορτελίνια με γέμιση τυριού
  • 1 lt ζωμός λαχανικών
  • 2 κ.σ. κορν φλάουρ
  • 4 κ.σ. βούτυρο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 2 κ.γ. βασιλικός ξερός
  • αλάτι
  • πιπέρι

Notes

Σε κατσαρόλα προετοιμάζεις τον ζωμό λαχανικών. Όταν βράσει, βγάζεις μια κούπα ζωμό για την σάλτσα. Στον υπόλοιπο ζωμό βράζεις τα τορτελίνια
Στο ποτήρι με τον ζωμό, ανακατεύεις καλά το κορν φλάουρ. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι λιώνεις το βούτυρο και όταν αφρίσει προσθέτεις το σκόρδο και τον βασιλικό.
Προσθέτεις το μείγμα ζωμού και βράζεις μέχρι να δέσει η σάλτσα. Ρίχνεις την σάλτσα στα έτοιμα σουρωμένα τορτελίνια, τρίβεις παρμεζάνα και προαιρετικά προσθέτεις φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Για την Συνταγή

Δείτε επίσης

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι. 1 κομμάτι ψάρι φιλέτο Πέρκα ή για πιο οικονομικό Παγκάσιους ή και Γλώσσα, που είναι όλα χωρίς κόκκαλα. Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι 500 γρ Πέρκα (φρέσκια)500 γρ πατάτα(ες)1 κρεμμύδι (ξερό)100 γρ πορτοκάλι (χυμός)½ λεμόνι (χυμός)1 κτγ...

Διαβάστε Περισσότερα
Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Απίθανη Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI, ευκολη στην παρασκευή και νοστιμότατη. Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI 150 γρ μαγιονέζα (ελαφριά)1 κτσ λεμόνι (χυμός)1 κτσ ελαιόλαδο1 κτγ πιπέρι (μαύρο)150 γρ καρότο (κομμένο σε λεπτές λωρίδες)500 γρ σουρίμι (κομμένο σε λεπτές...

Διαβάστε Περισσότερα

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recipe Rating




συστατικα για μαγειρεμα

Συνδιαστικη Αναζητηση

  • Κατηγορίες

  • Περιστάσεις