Τραχανόπιτα με ανθότυρο και άνηθο

από | Νοέ 5, 2016 | 0 Σχόλια

Συστατικά: Ανθότυρο, Τραχανάς

Τραχανόπιτα με ανθότυρο και άνηθο, εύκολη, πεντανόμιση και χορταστική.

Τραχανόπιτα με ανθότυρο και άνηθο

Ingredients
  

  • 300 γρ. ανθότυρο
  • 4 αυγά
  • 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
  • 3 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 4 κ.σ. λάδι
  • 1 φλιτζάνι τρχανάς ξινός
  • 2 κ.σ. αλεύρι
  • 4 κρητικά κριθαρένια παξιμαδάκια τριμμένα

Notes

Βάζετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύετε καλά με ένα κουτάλι.Στο μπλέντερ θρυμματίζετε τα παξιμαδάκια.
Λαδώνετε ένα ταψάκι και το πασπαλίζετε με τα τριμμένα παξιμαδάκια. Απλώνετε το μείγμα ομοιόμορφα και το ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 40 λεπτά περίπου. Την αφήνετε να κρυώσει λίγο και την κόβετε σε κομμάτια για να σερβίρετε.

Για την Συνταγή

Δείτε επίσης

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι

Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι. 1 κομμάτι ψάρι φιλέτο Πέρκα ή για πιο οικονομικό Παγκάσιους ή και Γλώσσα, που είναι όλα χωρίς κόκκαλα. Πέρκα στον φούρνο με πορτοκάλι 500 γρ Πέρκα (φρέσκια)500 γρ πατάτα(ες)1 κρεμμύδι (ξερό)100 γρ πορτοκάλι (χυμός)½ λεμόνι (χυμός)1 κτγ...

Διαβάστε Περισσότερα
Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Απίθανη Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI, ευκολη στην παρασκευή και νοστιμότατη. Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI 150 γρ μαγιονέζα (ελαφριά)1 κτσ λεμόνι (χυμός)1 κτσ ελαιόλαδο1 κτγ πιπέρι (μαύρο)150 γρ καρότο (κομμένο σε λεπτές λωρίδες)500 γρ σουρίμι (κομμένο σε λεπτές...

Διαβάστε Περισσότερα

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recipe Rating




συστατικα για μαγειρεμα

Συνδιαστικη Αναζητηση

  • Κατηγορίες

  • Περιστάσεις