Πράσινα Αυγά αλα Μπρούνα
- 4 αυγά καλοβρασμένα αλλά όχι πρασινισμένα
- 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 σκ. σκόρδο
- 1 κσ. κάππαρη
- 4 αντζούγιες
- ελαιόλαδο
- ξύδι
Για αρχή, βράζουμε τέσσερα αυγά. Πρέπει να είναι καλοβρασμένα αλλά όχι πρασινισμένα.
Έπειτα, κόβουμε στα τέσσερα τα βρασμένα αυγά και τα βάζουμε στο επιθυμητό σκεύος σερβιρίσματος. Στο μπλέντερ ή στο μίξερ βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από την αντζούγια. Δοκιμάζουμε το μείγμα μας και συμπληρώνουμε με ό,τι νομίζουμε. Σκεπάζουμε ή και αλείφουμε τους κρόκους με το μείγμα και προσθέτουμε μια αντζούγια ή μισή από αυτή αν είναι μεγάλη.
Σκεπάζουμε το σκεύους και το βάζουμε για λίγο στο ψυγείο (για μισή ώρα περίπου). Να ξέρετε, το σερβίρουμε κρύο.