Go Back

Ρύζι με Σέσκουλα

Ingredients
  

  • 1 kg. σέσκουλα
  • 1 κρεμμύδι
  • 4 κ.σ. ρύζι για πιλάφι
  • 4 κ.σ. λάδι
  • αλάτι
  • πιπέρι

Notes

Καθαρίζουμε τα σέσκουλα και τα ζεματάμε σε λίγο νερό που βράζει, με λίγο αλάτι. Τα στραγγίζουμε. Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα, ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε. Προσθέτουμε και τα σέσκουλα, τα ανακατεύουμε, προσθέτουμε λίγο νερό και αμέσως το ρύζι, αλάτι και πιπέρι.
Σιγοβράζουμε το φαγητό, μέχρι να γίνει το ρύζι.