Go Back

Αυγά μιμόζα

Ingredients
  

  • αυγά
  • αγγουράκι τουρσί
  • μαγιονέζα
  • αλάτι
  • πιπέρι

Notes

Αφού βράσουμε τα αυγά έτσι ώστε να είναι σφιχτά αλλά όχι να πρασινίσουν, βάζουμε τους κρόκους τους σε ένα μπολ, προσθέτουμε ψιλοκομμένο το τουρσί και την μαγιονέζα. Οι ποσότητες των υλικών είναι θα έλεγα κατά επιλογή. Γενικότερα όσο λιγότερη μαγιονέζα τόσο το καλύτερο. Ανακατεύουμε καλά και με χωνί ζαχαροπλαστικής γεμίζουμε πίσω τα ασπράδια που ως βαρκούλες περιμένουν το γέμισμα τους.
Αυτό ήταν!