Go Back

Γλυκό με γιαούρτι και ζαχαρούχο γάλα

Ingredients
  

  • 1 kg. γιαούρτι στραγγιστό (με όλα τα λιπαρά)
  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
  • χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 1 μικρό πακέτο μπισκότα Digestive τριμμένα

Notes

Σε ένα μπολ ανακατεύετε το γιαούρτι με το ζαχαρούχο, προσθέτοντας έπειτα το χυμό και το ξύσμα λεμονιού. Τοποθετείτε στο ψυγείο για μερικές ώρες να σφίξει και όταν θέλετε να σερβίρετε, ετοιμάζετε ατομικά μπολάκια στρώνοντας στη βάση τους λίγο τριμμένο μπισκότο. Βάζετε από πάνω το μείγμα του γλυκού και πασπαλίζετε με άλλη μία κουταλιά της σούπας μπισκότο.