Go Back

Ομελέτα με Μανιτάρια Πλευρώτους

Ingredients
  

  • 4 αυγά
  • μανιτάρια Πλευρώτους (όσα θέλετε)
  • 1/2 κούπα παρμεζάνα τριμμένη
  • 1 κ.σ. γάλα
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Notes

Σε μια κούπα βάζουμε τα αυγά, την παρμεζάνα, το γάλα και το πιπέρι και χτυπάμε καλά.
Κόβουμε τα μανιτάρια σε λωρίδες, ψιλοκόβουμε το σκόρδο και τα τσιγαριζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι ενώ τα αλατοπιπερώνουμε καλά. Συμπληρώνουμε το μείγμα, σκεπάζουμε και χαμηλώνουμε την φωτιά. Μετά από δυο λεπτά γυρνάμε την ομελέτα από την άλλη πλευρά για να ψηθεί.