Go Back

Κόκκινο λάχανο με μήλο

Ingredients
  

  • 1/2 κόκκινο λάχανο ψιλοκομμένο
  • 1 μήλο τριμμένο
  • 3 κ.σ αμύγδαλα και καρύδια θρυμματισμένα
  • χυμός από μισό λεμόνι
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. μέλι
  • αλάτι
  • πιπέρι

Notes

Σε ένα μπολ ανακατέψτε καλά το χυμό λεμονιού, τη μουστάρδα, το μέλι και το ελαιόλαδο. Παράλληλα σε ένα άλλο μεγαλύτερο μπολ ρίξτε μέσα όλα τα υλικά και ανακατέψτε. Σερβίρετε περιχύνοντας τα με το dressing και στο τέλος προσθέστε το αλάτι και το πιπέρι.