Go Back
Print
Notes
Smaller
Normal
Larger
Σαλάτα Μαρούλι με Καλαμπόκι και Φέτα
Print Recipe
Share on Facebook
Ingredients
10
φύλλα
μαρούλι
100
γρ.
φέτα
ψιλοκομμένη
250
γρ.
Καλαμπόκι βρασμένο
ξεπλυμένο, στραγγισμένο
1
πορτοκαλί πιπεριά
κομμένη σε μικρούς κύβους
1
κόκκινη γλυκιά πιπεριά
κομμένη σε μικρούς κύβους
1
κ.σ.
ρίγανη
χυμό από 1 λεμόνι
αλάτι
μείγμα πιπεριών
ελαιόλαδο
Notes
Κόβουμε το μαρούλι σε μεγάλα κομμάτια σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε όλα τα άλλα υλικά (εκτός την φέτα) και ανακατεύουμε καλά. Τέλος προσθέτουμε την φέτα.