Go Back

Σαλάτα Μαρούλι με Καλαμπόκι και Φέτα

Ingredients
  

  • 10 φύλλα μαρούλι
  • 100 γρ. φέτα ψιλοκομμένη
  • 250 γρ. Καλαμπόκι βρασμένο ξεπλυμένο, στραγγισμένο
  • 1 πορτοκαλί πιπεριά κομμένη σε μικρούς κύβους
  • 1 κόκκινη γλυκιά πιπεριά κομμένη σε μικρούς κύβους
  • 1 κ.σ. ρίγανη
  • χυμό από 1 λεμόνι
  • αλάτι
  • μείγμα πιπεριών
  • ελαιόλαδο

Notes

Κόβουμε το μαρούλι σε μεγάλα κομμάτια σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε όλα τα άλλα υλικά (εκτός την φέτα) και ανακατεύουμε καλά. Τέλος προσθέτουμε την φέτα.