Go Back

Ομελέτα με κολοκυθάκια

Ingredients
  

  • 2 αυγά
  • 1/2 kg. κολοκυθάκια
  • 1/2 κούπα παρμεζάνα τριμμένη
  • λίγο τζίντζερ φρέσκο
  • 1 κ.σ. γάλα
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Notes

Σε μια κούπα βάζουμε τα αυγά, την παρμεζάνα, το γάλα και το πιπέρι και χτυπάμε καλά.
Ψιλοκόβουμε τα κολοκυθάκια με το τζίντζερ και τα σοτάρουμε σε αντικολλητικό τηγάνι. Συμπληρώνουμε το μείγμα, σκεπάζουμε και χαμηλώνουμε την φωτιά. Μετά από δυο λεπτά γυρνάμε την ομελέτα από την άλλη πλευρά για να ψηθεί.