Go Back

Μαλφαντίνες με ντοματίνια

Ingredients
  

  • 500 γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 500 γρ. μαλφατίνες
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 1 πιπεριά τσίλι ψιλοκομμένη
  • 1/3 της κούπας ελαιόλαδο έξτρα παρθένο
  • αλάτι
  • μείγμα πιπεριών φρεσκοτριμμένο

Notes

Σε αντικολλητικό τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, βάζουμε το λάδι και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε το τσίλι για 1 λεπτό, στη συνέχεια τα ντοματίνια και σοτάρουμε για 5 λεπτά. Ρίχνουμε το σκόρδο, σοτάρουμε για άλλα 2 λεπτά, αλάτι και πιπέρι.
Σε νερό που βράζει ρίχνουμε μια κουταλιά της σούπας αλάτι και στη συνέχεια τα μακαρόνια. Τα βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου, τα σουρώνουμε, τα ρίχνουμε αμέσως μέσα στη σάλτσα, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.