Go Back

Μπισκότα από ζαχαρούχο γάλα με καρύδα

Ingredients
  

  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
  • 300 γρ. Ινδική καρύδα τριμμένη

Notes

Σε ένα σκεύος ρίχνετε το ζαχαρούχο γάλα και την ινδική καρύδα τριμμένη. Ανακατεύετε καλά μέχρι να αποκτήσει πηχτή δομή. Για να δημιουργήσετε όσο το δυνατό ιδίου μεγέθους μπισκότα ή χρησιμοποιείται κάποιο σκεύος με ίδιες εσοχές που να μπαίνει στον φούρνο ή βάζετε μέρη από το μείγμα σε ένα κουτάλι του γλυκού ή σε δοσομετρητή 125ml και τοποθετείτε ίσα μέρη σε ένα ταψί στο οποίο έχετε στρώσει λαδόχαρτο.
Τις ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για περίπου 15 λεπτά.