Go Back
Print
Notes
Smaller
Normal
Larger
Παξιμάδια με πάστα ελιάς και κατίκι
Print Recipe
Share on Facebook
Ingredients
200
γρ.
κατίκι
20
ml
ελαιόλαδο
1/2
σκελίδα
σκόρδο
αλάτι
πιπέρι
μαϊντανός
ψιλοκομμένος
άνηθος
ψιλοκομμένος
δυόσμος
ψιλοκομμένος
50
γρ.
πάστα ελιάς
4
παξιμάδια
ή φέτες ψωμιού
Notes
Ανακατεύουμε το κατίκι με όλα τα υλικά μαζί εκτός από την πάστα ελιάς. Βρέχουμε τα παξιμάδια και μετά τα αλείφουμε με την πάστα ελιάς και από πάνω το μείγμα από κατίκι.