Go Back

Παξιμάδια με πάστα ελιάς και κατίκι

Ingredients
  

  • 200 γρ. κατίκι
  • 20 ml ελαιόλαδο
  • 1/2 σκελίδα σκόρδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • άνηθος ψιλοκομμένος
  • δυόσμος ψιλοκομμένος
  • 50 γρ. πάστα ελιάς
  • 4 παξιμάδια ή φέτες ψωμιού

Notes

Ανακατεύουμε το κατίκι με όλα τα υλικά μαζί εκτός από την πάστα ελιάς. Βρέχουμε τα παξιμάδια και μετά τα αλείφουμε με την πάστα ελιάς και από πάνω το μείγμα από κατίκι.