Go Back

Νουντλς με κοτόπουλο κάρυ και Τσάτνεϊ απο Γλυκό Μάνγκο

Ingredients
  

  • 1 kg φιλέτο μπούτι κοτόπουλο
  • 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 πολύχρωμες πιπεριές
  • 2 κ.σ. κάρυ
  • 1 κ.γ. πιπέρι καγιέν
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 Midas mango chutney sweet (350 γρ.)
  • 200 γρ. Νουντλς

Notes

Τσιγαρίζεις κοτόπουλο, κρεμμύδι, πιπεριές και 1 κουτάλι σούπας κάρυ στο τηγάνι με ελάχιστο λάδι, μέχρι να ασπρίσει το κοτόπουλο. Προσθέσεις το Τσάτνεϊ απο γλυκό Μάνγκο, γεμίζεις το μισό βαζάκι με νερό και το προσθέτεις στο τηγάνι. Προσθέτεις το πιπέρι καγιέν, χαμηλώνεις την φωτιά σκεπάζεις και το αφήνεις για 10 περίπου λεπτά.
Βράζεις νερό, το βάζεις σε ένα μπολ με καπάκι. Προσθέτεις τα νουντλ και ένα κουτάλι σούπας κάρυ. Σκεπάζεις με το καπάκι και τα αφήνεις για περίπου 7 λεπτά. Δοκιμάζεις και όταν ετοιμαστούν τα βάζεις και αυτά στο τηγάνι για 5 λεπτά.
Ανακατεύεις και το ινδικό σου φαγητό είναι έτοιμο!