Go Back

Νουντλς με Blue Dragon σως

Ingredients
  

  • 250 γρ. νουντλς
  • 1 πορτοκαλί πιπεριά χοντροκομμένη
  • 1 κίτρινη πιπεριά χοντροκομμένη
  • 1 ξερό κρεμμύδι χοντροκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 300 γρ. φασολάκια στρογγυλά κατεψυγμένα
  • 1 φακελάκι Blue Dragon Sweet Chilli & Garlic
  • 1 κ.γ. κύμινο
  • 1 κ.γ. πιπέρι καγιέν
  • αλάτι
  • πιπέρι

Notes

 
Σε κατσαρόλα με βρασμένο αλατισμένο νερό βάζεις τα κατεψυγμένα φασολάκια απευθείας από την κατάψυξη μέχρι να μαλακώσουν.
Σε μεγάλο βαθύ τηγάνι τσιγαρίζεις κρεμμύδι, πιπεριές και μετά προσθέτεις το σκόρδο το κύμινο τα φασολάκια και το πιπέρι καγιέν.
Βράζεις νερό και σε ένα μπολ που μπορείς να σκεπάσεις, βάζεις τα νουντλσ και προσθέτεις ζεστό νερό όσο χρειάζεται μέχρι να τα καλύψει. Προσοχή πρέπει να σκεπάσεις το μπολ. Τα νουντλσ είναι έτοιμα όταν πιουν το νερό τους.
Προσθέτεις στο τηγάνι τα νουντλσ και την σως Blue Dragon. Ανακατεύεις καλά και για πέντε λεπτά συνεχίζεις με χαμηλή φωτιά το μαγείρεμα.