Τρίχρωμες Φακές στα γρήγορα
- 1 φλιτζάνι τρίχρωμες φακές
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 1/2 πορτοκαλί πιπεριά
- 1/2 κίτρινη πιπεριά
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- ελαιόλαδο
- ξύδι μπαλσάμικο
- αλάτι
- πιπέρι
Το πρωί βάζεις τις φακές σε νερό να μουλιάσουν. Το απόγευμα τις βράζεις σε αλατισμένο νερό, 20 λεπτά περίπου. Προσοχή να μην της πολύ βράσεις, πρέπει να κρατάνε λίγο. Όταν είναι έτοιμες τις σουρώνεις και της αφήνεις να κρυώσουν.
Σε ένα μπολ βάζεις τις φακές, το φρέσκο κρεμμυδάκι, τις πολύχρωμες πιπεριές, το σκόρδο. Προσθέτεις λάδι, ξύδι μπαλσάμικο, αλάτι και πιπέρι και είναι έτοιμες για σερβίρισμα.