Go Back

Αυγοφέτα ρολάκι με τσένταρ και αλλαντικά

Ingredients
  

  • 2 αυγά
  • 6 φέτες ψωμί για τοστ
  • 3 φέτες τυρί τσένταρ
  • 3-6 φέτες ζαμπόν ή μπέικον ρολό
  • αλάτι

Notes

Σε μπολ χτυπάς ελαφρά δύο αυγά. Πέρνεις μια φέτα από το ψωμί του τοστ,μ της κόβεις τις άκρες, κρατάς δηλαδή μόνο την κόρα. Με έναν πλάστη ή άλλο λείο και βαρύ σκεύος (π.χ ποτήρι γυάλινο μεγάλο) πατάς μια μια τις φέτες. συνεχίζεις με όσες φέτες επιθυμείς.
Βάζεις μέσα μια φέτα τσένταρ τυρί και αν θες ότι αλλαντικό επιθυμείς. Αν βάλεις μπέικον τότε να το τηγανίσεις λίγο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι. Τυλίγεις την φέτα με το τυρί ή και το αλλαντικό. Με το χέρι την πιέζεις για να γίνει ένα. Το ρολάκι το βουτάς στο μπολ με τα χτυπημένα αυγά.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο λάδι, τηγανίζεις τις φέτες γυρνώντας της για να μαγειρευτούν από όλες τις πλευρές.