Τόνος με Κόκκινα Φασόλια
- 1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια
- 1 κονσέρβα καλαμπόκι
- 1 κοσέρβα τόνος σε νερό
- 1/2 κούπα αρακάς
- 1 ξερό κρεμμύδι
- 1 κ.γ. κύμινο
- 1/2 στυμμένο λεμόνι
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
Ξεπλένεις σε τρυπητό πολυ καλά το καλαμπόκι και τα φασόλια. Το καλαμπόκι σε ενα μπολάκι το ζεσταίνεις στον φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα. Σε βραστό αλατισμένο νερό βάζεις τον αρακά και τον μαγειρεύεις τόσο όσο να μην μαλακώσει.
Προσθέτεις όλα τα υλικά σε μια σαλατιέρα, προσθέτει μπαχαρικά, λεμόνι και ελαιόλαδο. Δοκιμάζεις και ανάλογα την προτίμηση σου συμπληρώνεις αντίστοιχα.