Go Back

Ιαπωνική σαλάτα με σουρίμι KANI

Ingredients
  

  • 150 γρ μαγιονέζα ελαφριά
  • 1 κτσ λεμόνι χυμός
  • 1 κτσ ελαιόλαδο
  • 1 κτγ πιπέρι μαύρο
  • 150 γρ καρότο κομμένο σε λεπτές λωρίδες
  • 500 γρ σουρίμι κομμένο σε λεπτές λωρίδες
  • 150 γρ αγγούρι κομμένο σε λεπτές λωρίδες

Notes

Σε ξύλο κοπής ξετυλίγουμε το σουρίμι, το ένα πάνω στο άλλο και το κόβουμε σε λώριδες. Ακόλουθα κόβουμε στην μέση το αγγούρι, καθαρίζουμε το εσωτερικό αποτα σπόρι και το κόβουμε και αυτό σε λωρίδες. Τέλος το ίδιο πράττουμε και για το καρότο. Ολα μαζί τα ανακατεύουμε με τα χέρια μας σε ένα βαθύ μπώλ.
Σε μπωλάκι βάζουμε την μαγιοναίζε, το χυμο λεμονιού, το πιπέρι και το ελαιόλαδο και τα ανακατεύομε καλά για να ομογενοποιηθούν. Δοκιμάζουμε και συμπληρώνουμε ότι μας λείπει. Προσθέτουμε την σως στην σαλάτα μας και ανακατευουμε προσεχτικά.
Για την Συνταγή