Go Back

Κορεάτικο σπανάκι

Ingredients
  

  • 1/2 κιλό σπανάκι
  • 1 κτσ σόγια
  • 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο
  • 1/2 κτσ σουσάμι καρβουδισμένο
  • 1/2 κτσ σησαμέλαιο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Notes

Πλένουμε καλά το σπανάκι και το βάζουμε για ένα λεπτό σε κατσαρόλα με βραστό νερό. Το βγάζουμε και το κρυώνουμε με παγωμένο νερό.
Το βάζουμε στο μπώλ και συμπληρωνουμε με την σόγια, το σκόρδο, το σουσάμι, το αλάτι και το πιπέρι.
Για την Συνταγή