Go Back

Αβοκάντο με Τόνο

Ingredients
  

  • 1 μεγάλο αβοκάντο καλά λιωμένο
  • 1 κονσέρβα τόνος σε νερό
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι μικρό
  • 1 κγ. μαγιονέζα (προαιρετικό)
  • λίγο τσίλι
  • 1 λεμόνι μικρό

Notes

Κόβουμε το αβοκάντο στη μέση, βγάζουμε το κουκούτσι του και αφαιρούμε την ψίχα του αφήνοντας λίγο στα τοιχώματα και το ραντίζουμε με το λεμόνι. Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε την ψίχα του αβοκάντο, τον τόνο, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και τα υπόλοιπα υλικά και γεμίζουμε το αβοκάντο.
Μπορούμε επίσης να το απλώσουμε σε μαύρο ή καβουρδισμένο ψωμί ή και σε μπρουσκέτα.